Home » Examene limbi straine

Examene limbi straine

 

1386335320_ECL logo Logo_LCCI_colour_1 addvantage_logo_0

 

Examen ECL Examen LCCI Examenele Cambridge
ERAN – Primul centru autorizat ECL din judetul Brasov!

Ca promotor al sistemului ECL, Centrul are deja o experienta relevanta in domeniu, ocupand locuri de top la nivel national in topul centrelor, avand rezultate calitative de exceptie.

Totodata, Centrul ERAN este initiatorul examenelor ECL de specialitate, obtinand in 2015 sprijinul si acordul Consortiului European in organizarea examenelor

 

ECL – Aeronautica 

ECL – Medicina

 

Cum te pregatim

Inscrieri

Despre examene

ERAN – Singurul centru autorizat LCCI din judetul Brasov!

De la infiintarea sa din anul 1887 London Chamber of Commerce & Industry International Qualifications este cea mai importanta institutie din lume care ofera calificari de specialitate in limba engleza. Institutia functioneaza in 125 de tari printr-o retea de peste 8500 de centre de examinare, numarul lor fiind in continua crestere.

Certificatele recunoscute international LCCI sunt foarte populare in Europa (fiind recunoscute si de un numar mare de universitati si companii din Australia, Canada, Noua Zeelanda si SUA), deoarece examenele sunt practice, bazandu-se pe situa?ii reale, intalnite des in mediul de afaceri. Biroul de Reprezentanta din Romania a fost infiintat in primavara anului 2005.

 

Informatii despre examenul LCCI

Cum te pregatim?

Inscrieri

Despre examene

ERAN – Centru Membru GOLD in programul Addvantage al British Council!

Cu siguranta ai auzit de examenele Cambridge sau testul IELTS. Doar ca sa iti improspatez memoria, trebuie sa stii cate ceva despre fiecare.

Examenele Cambridge sunt organizate de Cambridge ESOL (un departament al Universitatii Cambridge) si sunt concepute si corectate de experti in predarea limbii engleze. In urma lor, tu, candidatul, daca esti admis obtii o diploma de pus in rama, recunoscuta international si cu valabilitate permanenta. De ce folosesc pluralul, examene Cambridge? Pentru ca sunt mai multe niveluri ale acestui examen.

 

 

 

Informatii BRITISH COUNCIL

Cum te pregatim?

Inscrieri

Despre examene

Comments are closed.